СО ЕКСТРАКТ ОД АЛОЕ ВЕРА

СО ЕКСТРАКТ ОД АЛОЕ ВЕРА

Size

with Aloe Vera Extract

Size

  • 200 ml
  • 400 ml
  • 750 ml

Детали за производот

100% volume

Детали за производот

Растението алое вера е широко препознатливо по своите одлични хидратизирачки својства кои ја прават косата помалку склона на оштетувања.