СО ПРОТИВ ПРВУТ ТЕХНОЛОГИЈА

СО ПРОТИВ ПРВУТ ТЕХНОЛОГИЈА

Size

with Anti-dandruff Technology

Size

  • 200 ml
  • 400 ml
  • 750 ml

Детали за производот

100% volume

Детали за производот

Технологијата против првут овозможува истривање на првутот и прочистување на скалпот. По измивање косата останува чиста, лесна и еластична.