СО ЗЕЛЕН ЧАЈ И ЕКСТРАКТ ОД ЦВЕТ НА ПОРТОКАЛ

СО ЗЕЛЕН ЧАЈ И ЕКСТРАКТ ОД ЦВЕТ НА ПОРТОКАЛ

Size

with Green Tea and Blossom Extract

Size

  • 200 ml
  • 400 ml
  • 750 ml

Детали за производот

100% volume

Детали за производот

Зелениот чај е одличен извор на полифенол и витамини Ц и А што го прават неопходна и ревитализирачка состојка за нега на коса.