СО ЕКСТРАКТ ОД КАМИЛИЦА

СО ЕКСТРАКТ ОД КАМИЛИЦА

Size

with Chamomile Extract

Size

  • 400 ml
  • 750 ml

Детали за производот

100% volume

Детали за производот

Оваа варијанта е специјално создадена за ревитализирање и оживување на сувата и безживотна коса. Со екстракт од камилица препознатлива по своите смирувачки и измазнувачки својства.