СО ЕКСТРАКТИ ОД ОВОШЈЕ

СО ЕКСТРАКТИ ОД ОВОШЈЕ

Size

with Fruits Extract

Size

  • 400 ml
  • 750 ml

Детали за производот

100% volume

Детали за производот

Овој шампон содржи специјална формула која содржи екстракти од овошје познати по своите ревитализирачки својства. Соодветен е за сите типови на коса бидејќи дава  волумен на сите текстури.