СО БИЛНИ ЕКСТРАКТИ

СО БИЛНИ ЕКСТРАКТИ

Size

with Herbal Extracts

Size

  • 200 ml
  • 400 ml
  • 750 ml

Детали за производот

100% volume

Детали за производот

Инспириран од прочистувачките својства на билките, овој шампон ги содржи неопходните прочистувачки состојки кои реагираат на површината на скалпот отстанувајќи ги маслата кои тој ги лачи.