СО ЕКСТРАКТ ОД МЕД

СО ЕКСТРАКТ ОД МЕД

Size

with Honey Extract

Size

  • 200 ml
  • 400 ml
  • 750 ml

Детали за производот

100% volume

Детали за производот

Медот е природен омекнувач познат по своите измазнувачки и негувачки својства. Тој и дава на косата здрав изглед и го спречува губењето на влажноста од скалпот.