СО ЕКТРАКТ ОД ЈАСМИН

СО ЕКТРАКТ ОД ЈАСМИН

Size

with Jasmine Extract

Size

  • 200 ml
  • 400 ml
  • 750 ml

Детали за производот

100% volume

Детали за производот

Цветот на јасминот традиционално се користи како природен хидратант. Шампонот помага во зајакнување на коренот на косата и нејзино измазнување.