СО ЕКСТРАКТ НА ЛАВАНДА

СО ЕКСТРАКТ НА ЛАВАНДА

Size

with Lavender Extract

Size

  • 200 ml
  • 400 ml
  • 750 ml

Детали за производот

100% volume

Детали за производот

Лавадата е позната по своите смирувачки својства. Оваа линија на шампони ја прави косата мазна и лесна за одржување,а  истовремено и богата со волумен.