СО МИЦЕРАЛНА ВОДА

СО МИЦЕРАЛНА ВОДА

Size

with Micellar Water

Size

  • 200 ml
  • 400 ml
  • 750 ml

Детали за производот

100% volume

Детали за производот

Нова формула без силикон која е наменета за деликатен и нежен скалп. Збогатена со мицерална вода која е добро позната по своите префинети и прочистувачки својства. Совршен шампон за секојдневна употреба.