СО ЕКТРАКТ ОД КОПРИВА

СО ЕКТРАКТ ОД КОПРИВА

Size

with Nettle Extract

Size

  • 200 ml
  • 400 ml
  • 750 ml

Детали за производот

100% volume

Детали за производот

Инспириран од добро познатите зајакнувачки квалитети на копривата, оваа формула помага во измазнување на косата, како и намалување на заплетканоста и оштетувањата.