СО МАСЛО ОД АРГАН, БАДЕМ И КАМEЛИЈА

СО МАСЛО ОД АРГАН, БАДЕМ И КАМEЛИЈА

Size

with Argan, Almond and Camellia Oil

Size

  • 200 ml
  • 400 ml
  • 750 ml

Детали за производот

100% volume

Детали за производот

Ексклузивната формула на шампонот, e идеална за сите типови на коса. Taa е збогатена со драгоцена мешавина на масла од арган, бадем и камелија, познати по своите неверојатни својства на обновување и давање сјај на косата.