СО ЕКТРАКТ ОД КАЛИНКА

СО ЕКТРАКТ ОД КАЛИНКА

Size

with Pomegranate Extract

Size

  • 400 ml
  • 750 ml

Детали за производот

100% volume

Детали за производот

Калинката е многу позната по својствата на подобрување на бојата и сјајот на косата.