СО ЕКСТРАКТ ОД КВАСЕЦ

СО ЕКСТРАКТ ОД КВАСЕЦ

Size

with Yeast Extract

Size

  • 200 ml
  • 400 ml
  • 750 ml

Детали за производот

100% volume

Детали за производот

Квасецот е познат како состојка која дава волумен на косата,а неговите бенефиции  се признаени и долготрајни. При употреба на шампонот, влакното на косата се обновува и зајакнува.