СО ЕКТРАКТ ОД МИНТА

СО ЕКТРАКТ ОД МИНТА

Size

Menthol fresh

Size

  • 400 ml

Детали за производот

100% volume

Детали за производот

Оваа формула е специјално наменета за  мажите бидејќи содржи состојки кои ја зајакнуваат косата. Пријатниот мирис на ментол дава интензивно чувство на свежина.