ЗА WASH&GO

Секојдневно негувана, лесна и фасцинантна коса со Wash&Go 100% волумен. Неговата ексклузивна технологија комбинира „паметни“ состојки за чистење и нега во еден третман, со видливи резултати

ВАШИОТ НОВ WASH&GO
ПОПРИРОДЕН ОД БИЛО КОГА

СОСТАВ

СОСТАВ

Нашите формули се биоразградливи и вегански, со 95% состојки од природно потекло, набавени од целиот свет. Секоја природна состојка е добро позната за да таргетира специфичен тип и потреба на коса.

СО ЉУБОВ ПРОИЗВЕДЕНО ВО ИТАЛИЈА

СО ЉУБОВ ПРОИЗВЕДЕНО ВО ИТАЛИЈА

  • Истражување и развој
  • Пакувањето може да се рециклира 100%
  • Производство

 

 

ПОТЕКЛО

ПОТЕКЛО

Од 1987 година, со лансирањето на првиот шампон 2во1, Wash & Go воведува на пазарот квалитетна линија за нега на коса, со која прераснува во најомилен бренд погоден за целото семејство.