Your new wash&go
More natural than ever

Shampoo 100% volume

За сите типови на коса
За фарбана коса
За оштетена коса
За сува коса

за вас!

Пронајди го вистинскиот производ за тебе

Дознај повеќе
За оштетена коса
За сува коса

состојка

Избери ја твојата омилена состојка

Дознај повеќе