СО ШЕА ПУТЕР

СО ШЕА ПУТЕР

180 ml 360 ml

  • 100% recyclable packaging
  • Peta approved
  • Vegan

Шампон за 100 % волумен со екстракт од шеа путер Wash&Go, за оштетена коса. Со 95 % од состојките од природно потекло. Ја храни и хидрира косата, обновувајќи ги оштетените влакна. 

Пакување што се рециклира 100 %: сите делови од пакувањето може да се рециклираат. 
Формула Биоразградива: Верификовано тестом ОЕЦД 301Ф.
Веганска формула: без состојки и деривати од животинско потекло. 

Вмасирајте на мокра коса, направете сапуница и темелно измијте. 

100% volume